Poor Dad Rich Dad van Robert Kiyosaki 

Home » BLOG » Poor Dad Rich Dad van Robert Kiyosaki 

Het boek “Rich Dad Poor Dad” gaat over persoonlijke financiën en ondernemerschap. Het is geschreven door Robert Kiyosaki en is gericht op het helpen van mensen om financieel bewust te zijn en te begrijpen hoe ze hun geld effectief kunnen beheren om hun financiële doelen te bereiken.”

Robert Kiyosaki vertelt zijn verhaal van zijn twee vaders: zijn biologische vader, die een hoogopgeleide ambtenaar was, en de vader van zijn beste vriend, die een succesvolle zakenman was zonder opleiding. Kiyosaki gebruikt deze twee verschillende voorbeelden om de lezers te laten zien hoe belangrijk financiële educatie en ondernemerschap zijn voor financieel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *